Wie kunnen een beroep doen op onze Baby Bank?

Voor de professionals:

Je hoeft geen bewijs aan te leveren voor je aanvraag.

Belangrijke voorwaarde is dat je client in financieel zwaar weer zit maar er alles aan doet om het tij te keren.

Ofwel: meewerkend aan het volledige traject dat door jullie ingezet wordt.

Verder is van belang dat jouw client een inwoner is van Eindhoven.

Hoe werkt het:

Stuur ons een mailtje met je toelichting en wat er volgens jou nodig is naar: info@stichtingliefdevoorleven.nl

Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie van ons.

Kosten:

Ondersteuning vanuit onze Baby Bank is kosteloos.

Registratie gegevens:

Voor onze uitvoering voeren we geen blijvende registratie van gegevens nadat het lopende jaar verstreken is.

Transport:

Stichting Liefde voor Leven bezorgt de items van de Baby Bank op het thuisadres.

We vragen jouw client, te tekenen voor akkoord met onze voorwaarden voor levering bij de ontvangst van de producten.

Voor (aanstaande) ouders of ouders met een baby:

Geldzorgen? En voor een baby moeten (gaan) zorgen?

Zijn de uitgaven voor luiers, babymelkpoeder en andere baby verzorgingsproducten teveel voor het budget?

Wil je hiervoor een beroep doen op de Baby Bank?

En heb je ook al recht op een pakket van de Voedselbank in Eindhoven?

Stuur ons dan snel een bericht  met jouw vraag en een duidelijke toelichting erbij!